20. yılın mesajı 'Yaşasın büyük ve güçlü Türkiye'

AK Parti, kuruluşunun 20’nci yılını kutlamaya hazırlanıyor. Bu yıl İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak organizasyonda “Yaşasın büyük ve güçlü Türkiye” mesajı verilecek.

20. yılın mesajı 'Yaşasın büyük ve güçlü Türkiye'

AK Parti 14 Ağustos'ta 20. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Bu yıl kutlamaların adresi İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı olacak. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek etkinliğin ana teması, son günlerde özellikle orman yangınlarıyla birlikte zirveye ulaşan algı operasyonlarına karşı birlik ve beraberlik mesajı verilmesi olacak. Aynı gün AK Parti sosyal medya hesaplarında da birlik ve beraberlik çağrısı yapılacak. Etkinliklerde salon Türkiye'nin kardeşliğine vurgu yapan "Her daim birlik olma vakti", "Yaşasın büyük ve güçlü Türkiye", "Birliğimiz dirliğimizin teminatı" mesajları ile süslenecek.

Başkan Erdoğan'ın, önceki gün parti kurmayları ile gerçekleştirdiği MYK toplantısında, orman yangınları ve yaşanan süreçte başta CHP olmak üzere bazı sanatçıların da katıldığı algı operasyonu ele alındı. Toplantıda Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, rakamlarla bir sunum gerçekleştirdi. Bazı AK Parti kurmaylarının "Yangını söndürmede başarılıydık, ancak yalanlarla mücadelede başarılı olamadık" değerlendirmesinde bulunduğu öğrenildi.

Avrasya Aktüel Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER