Dr. Hasan Cengiz; “Gültekin’in yalanlarını yargıya taşıyacağız”

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği (AYYB) Başkanı Dr. Hasan Cengiz, kendisini hedef alan açıklamalarından ötürü gazeteci Levent Gültekin'i dava edeceğini duyurdu.

Dr. Hasan Cengiz; “Gültekin’in yalanlarını yargıya taşıyacağız”

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği (AYYB) Başkanı Dr. Hasan Cengiz, gazeteci Levent Gültekin'in kendi aleyhine yaptığı açıklamalardan ötürü yasal yollara başvuracaklarını duyurdu.

Cengiz, yaptığı yazılı açıklamada, Levent Gültekin'in hedef aldığı ifadelerin gerçek dışı ve itibarını zedeleyici olduğunu belirtti. Gazeteci Gültekin'in kamuoyunu yanıltıcı bilgilerle açıklama yaptığına dikkat çeken Cengiz, bu tür asılsız iddiaların kabul edilemez olduğunu vurguladı.

DR. HASAN CENGİZ'İN YAZILI AÇIKLAMASI

"Gazeteci Levent Gültekin, kendisine ait YouTube kanalında yaptığı “Siyasette Tuhaf İlişkiler ve Meral Akşener’in Özrü”  başlıklı programında, şahsımla ilgili olarak akla hayale sığmayacak iddialarda bulunmuş, doğruluğundan emin olmadığını kendisinin de dile getirdiği bir mail üzerinden şahsımı hedef alıcı bir takım açıklamalarda bulunmuştur.

Gazeteci; doğru bilgiyi yayan, herhangi bir kaynaktan edindiği bilgiyi de mutlaka doğrulatan kişidir. Ancak Levent Gültekin’in, doğruluğundan kendisinin bile emin olmadığı bir bilgi üzerinden çeşitli iddialarda bulunması, aslında ne kadar kötü niyetli olduğunu gözler önüne sermektedir. 

Gültekin’in açıklamaları ve iddiaları baştan sona saçma, asılsız ve mesnetsizdir. Dolayısıyla Levent Gültekin’le bundan sonraki süreçte görüşeceğimiz zemin, kesinlikle yargı olacaktır. Kaynağından ve doğruluğundan emin olmadığı bir mail üzerinden şahsımı nasıl ki hedef aldı ve töhmet altında bıraktıysa, bunun hesabını da yargı önünde yine kendisi verecektir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Hasan Cengiz"

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2023, 22:02

Avrasya Aktüel Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER