Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz, iddialara tek tek yanıt verdi

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz, gündeme oturan iddialara ilişkin konuştu. Her bir iddiaya tek tek yanıt veren Cengiz, memleketi Erzurum'da sivil diplomasi mesajları verecek. Gazetecilerin hedefi haline gelen Cengiz, Çarşamba günü Erzurum'da hemşerileriyle bir araya gelecek.

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz, iddialara tek tek yanıt verdi

Erzurum'un evladı ve Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı olan Hasan Cengiz, memleketi Erzurum'da önemli bir etkinliğe katılacak. Hasan Cengiz, son zamanlarda gündeme gelen iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu ve devleti ve milleti için tek kaygısı olduğunu vurguladı.

Gazeteci Levent Gültekin'in, Meral Akşener'in masadan kalkmasına sebep olduğu iddiasıyla gündeme getirdiği Hasan Cengiz, CHP içindeki değişim yanlısı basın yayın organları ve gazetecilerin eleştiri odağında oldu. Bu eleştirilerin ardında, Cengiz'in "Sarayın Ajanı" olarak nitelendirilmesi de dikkat çekti.

"İKTİDARA VE KILIÇDAROĞLU'NA İTİBAR SUİKASTİ DÜZENLENİYOR

Cengiz, Atlantik'ten gelen talimatlarla kendisine saldıran medya organlarının Türkiye'nin sivil diplomasi faaliyetlerini gölgelemeye çalıştığını belirtti. "Atlantik’ten esen rüzgarlara göre yelken açan bazı operasyon çocukları, ismimiz üzerinden hem iktidara, hem de CHP’de Kemal Kılıçdaroğlu’na itibar suikasti düzenliyor" diyen Cengiz, geçmişte Erzurum'da şaibeli işler yaptığı iddialarına da cevap verdi. Erzurum'da bulunan Cengiz, amel defterini açarak geçmişini savundu ve suçlayanları aynı şekilde davet etti.

Cengiz, önemli bir buluşmaya davet edildiğini ve bu etkinliğin Çarşamba günü saat 13.00'te Yenişehir 2. Marketler'de gerçekleşeceğini belirtti. "Halk diplomasisi"ne inandığını vurgulayan Cengiz, elitlerin sesi olmadıklarını ve halkları temsil ettiklerini söyledi. Memleketlerine ve millete karşı hiçbir yanlışları olmadığını savunan Cengiz, buluşmaya herkesi davet etti.

Avrasya Aktüel Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER