Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz Erzurum'da: "Dolmabahçe Sarayı'nın adamıyım!"

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz ve yönetim kurulu üyelerinin Erzurum'da katıldığı programda, Başkan Cengiz, muhalif basının karalama kampanyalarına meydan okuyarak önemli açıklamalarda bulundu.

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz Erzurum'da: "Dolmabahçe Sarayı'nın adamıyım!"

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği bünyesinde bulunan Avrasya Gazetesi ve www.avrasyaaktüel.com Haber Sitesi'nin 17. yıl kutlamaları kapsamında Erzurum'da gerçekleşen etkinlik, renkli anlara sahne oldu. Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz  ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programda, Dr. Hasan Cengiz, muhalif basının karalama kampanyalarına meydan okuyarak önemli açıklamalarda bulundu.

Programın başlangıcında saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın coşkuyla okunmasının ardından, Erzurum Bar ekibi gösteri sunarak katılımcıları eğlendirdi. Ardından, Başkan Dr. Hasan Cengiz, davetlilerin ısrarları üzerine sahneye çıkarak hemşerileriyle birlikte Erzurum'un geleneksel oyun havalarına eşlik etti. Bu sıradışı ve coşkulu anlar, katılımcılardan büyük alkış aldı.

Dr. Hasan Cengiz, konuşmasında kendisine yönelik yapılan iftira ve karalama kampanyalarına karşı cesur bir tavır sergiledi. Özellikle muhalif basının "memleketine dahi gidemiyor" şeklindeki yalanlarını, Erzurum'da doğduğu ve mahallesinde bu programı düzenlediğiyle çürüttü.

Dr. Hasan Cengiz, kendisine "sarayın adamı" denilmesi üzerine ise gülümseyerek, "Evet! Ben sarayın adamıyım. Hangi saray? Dolmabahçe Sarayı'nın adamıyım.  Ya siz!...Söylem ve eylemleriniz 'Beyaz Saray' diyor" sözleriyle katılımcıları güldürdü.

Bu anlamlı etkinlik, Başkan Dr. Hasan Cengiz'in muhalif basını adeta susturduğu ve Erzurum'a olan bağlılığını bir kez daha gösterdiği bir platform olarak hafızalarda yer etti. Program, Erzurum'un geleneksel oyun havalarıyla son buldu.

’’AFRİKA’DA TÜRK MİLLETİNİN OLMASINI İSTEMİYORLAR’’

Avrasya Yerel Yönetimler Birliği Başkanı Dr. Hasan Cengiz, kendisine yönelik karalayıcı iddialara tek tek açıklama yaptı. İşte o açıklamaların satırbaşları şöyle:  

* Avrasya Yerel Yönetimler Birliği olarak çalışmalarımız kapsamında Afrika’yı da ihmal etmedik. Çünkü batı Afrika’da malumunuz Fransa var, sömürülerine hale devam ediyorlar.  Orada Türk milletinin olmasını istemiyorlar. Bizde oraya sosyal projeler üretiyoruz yıllardan beri. 

* Son zamanlarda özellikle muhalif medya bizimle ilgili itibar operasyonları yapıyorlar. Kim bunlar? İsmail Saymaz bey, Fatih Altaylı, Levent Gültekin , Odatv ve başka bağlantıları olduğunu düşündüğüm başka medya kuruluşları bize saldırı oklarını yöneltiyorlar. 

* Levent Gültekin bey  birkaç video çekti ve videoda şunları ifade etti.  Kendisine bir mail geldiğini, Meral Akşener hanıma, Hasan Cengiz tarafından 100 milyon dolar verdiği gibi safsata bir haber yaptılar. Kamuoyunu gereksiz yere meşgul ettiler. 100 milyon dolar akla mantığa ters bir rakam ama bu yalana inandırmaya çalıştılar ve yine ifade ettiler ki Hasan Cengiz sarayın adamı. Millet ittifakını dağıtmak için bir proje ürettiğini Kemal Kılıçdaroğlu beyefendi millet ittifakının adayı olması için çalışma yaptığını. Tayyip Erdoğan beyefendiye kolay bir aday olduğunu ima ettiler. Orada bizimle ilgili bir itibar operasyonu yaptılar. 

"ERZURUM İLE BAĞLANTIMI HİÇ KESMEDİM"

* Yalan haber, tamamen algı operasyonu. Sonra Hasan Cengiz kimdir diye sosyal medyada araştırmalar yaptılar. Bir sürü yalan haberler yayınladılar. Hasan Cengiz, Erzurum’a gelmiyormuş, gelemiyormuş. Oysa Hasan Cengiz her ay Erzurum’da 4 - 5 gün kalıyor. Erzurum ile bağlantımı hiç kesmedim. Bu mahalle benim mahallem, ben buradayım. Mahallemde bu programı yapmak istedim. 5 yıldızlı otellerde yapmak istemedim yapabilirdim. Bu sevinci kardeşlerimle paylaşmak istedim. 

* Şimdi gazetecilik 5N 1K  kuralına göre yapılır. Algı operasyonları yaparken itibar operasyonları yaparken hiçbir medya kuruluşu o haberleri yaparken beni arayıp sormadı, savunma hakkı vermedi. Belliki bunlar tetikçi bir medya. Biz Türkiye’nin 21. Yüzyılında daha büyük Türkiye daha güçlü Türkiye hepimizin  hayali inşallah en kısa zamanda birliğimiz beraberliğimiz tekrardan olacak. 

"EVET BEN SARAYIN ADAMIYIM"

* Türkiye 85 milyon tek yumruktur. Evet ben sarayın adamıyım! Hangi sarayın adamıyım, Dolmabahçe sarayının adamıyım. Kendileri de Beyaz Sarayın, üst akılın adamları onlar. Onlar Beyaz Saraya çalışıyorlar, biz milli sarayımıza çalışıyoruz. Arada ki fark sadece bu. Cumhuriyet Halk Partisinde değişim dönüşüm diye bir grup oluştu. O parti içerisinde ne kadar Fetöcü, ne kadar Natocu varsa değişim ve dönüşüm grubunda. 

* Evet CHP değişmeli. Biz diyoruz ki Fetöcüler ve bölücülerle mesafe koymalı. Bu yanlış mı?  Yanlış değil . CHP devleti kuran bir parti mi, Evet.. Peki devleti kuran bir parti bölücülerle ne işi var? Fetöcülerle ne işi var? O zaman bu değişim ve dönüşüm şu anda orada. 

* Kemal Kılıçdaroğlu’nun önünde şimdi bir kongre seçimi var büyük ihtimalle inşallah kazanacak partiyi ancak anti empirest çizgiye getirirse milli bir muhalif çizgisine gelirler. Ondan dolayı bu muhalif medya bana kin kusuyor. Burada yanlış olan ne Atatürk’ün çizdiği partiye gelsin demek yanlış mı?

"HASAN CENGİZ MERTÇE BURADA"

* Efendim CHP’yi benim yönlendirdiğime dair iddialar var. Kanıtları yok belgeleri yok. Hasan Cengiz doğduğu şehirde Erzurum’da burada mertçe buradayım. Savcılıkta orada. Kimin elinde ne bilgi varsa buyursunlar ama 100 milyon dolarda büyük bir yalan. Tabi o 100 milyon doları devletten aldığımı ima etmek istiyorlar. Öyle bir şey yok. Biz sadece demokrasi dedik, milli irade dedik, sandık dedik . Sandık kimi tercih ederse o baş tacıdır. Sandık Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih etti ne yapalım. 

"KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA SECCADE OPERASYONU YAPAN EKİP"

 * Kendileri başarısızlıklarını becerisizliklerini bir yere suçlama yapmak istiyorlar orada da bizi kullanıyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu’na seccadeye ayak bastırdılar. Aynı ekip değişim ve dönüşüm ekibi. Kılıçdaroğlu’nu yürüyen merdivenlere ters bindirdiler. Kendi liderlerine kendi operasyonlarını kendileri yaptılar. Bu tartışmalar elbette noktalanacak ama buradayız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Hiçbir zaman devletin imkanlarını kullanmadım. Kendi imkanlarımla kendi özverilerimle bütün dünyayı dolaştık. 

* Şimdi bizle uğraşan kimler evet bütün istihbarat örgütleri. Gittiğim ülkelerde bizi takip ediyorlar. Afrika'da Fransız istihbaratı, Orta Asya’ya gidiyorum bir başka istihbarat takip ediyor. Orta Doğuya gidiyorum yine takip ediliyorum. Niye? Çünkü Türkiye’nin bu yüzyılda büyümesini gelişmesini istemiyorlar diyorlar ki Türkiye Edirne’den Kars’a kadar olsun.  

* Türkiye medeniyetler kuran bir milletin evladıyız her birimiz. Her yerde olacağız. Şimdi eleştiren insanların mantıkları bu.  Fatih Altaylı diyor ki Hasan Cengiz karanlık bir adam. Yalan. Gelip beni sordun mu? Benimle röportaj yaptın mı? İsmail Saymaz görüştü mü? Hayır. Levent Gültekin görüştün mü? Hayır? Böyle operasyonlar yapıyorlar.

* Anadolu’dan neden oy alamıyorlar, sorgulasınlar. Kendileri Erzurum’dan, Konya’dan, Elazığ’dan neden oy alamıyorlar? Çünkü özleriyle sözleri aynı değil. 28 Şubat'ta zulüm yaptılar ve onun faturasında da bugünkü iktidar doğdu. Kendileri yaptı. Biz de onlara dedik ki! Ey CHP. Eğer siz başörtülülere karşı samimiyseniz bir tanede başörtülü milletvekili çıkarın. Neden çıkarmıyorsunuz, onu da yapmıyorlar. 

* CHP’yi şirket gibi yönetmek istiyorlar. Halk partisi olamıyorlar. Eylem ve söylemleri ters. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu emin olun bu millet ittifakı içerisinde milli ve yerli olan tek liderdir, onların grubunda.  

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2023, 18:57

Avrasya Aktüel Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER